Bugun...



DENİZCİLER ROTAYI YENİKAPI'YA ÇEVİRDİ

Türkiye’nin en büyük ve prestijli denizcilik fuarı olma hedefi ile yola çıkan Yenikapı Boat Show, fuarcılık sektörüne 2006 yılından beri hizmet veren Artı Fuarcılık tarafından hayata geçiriliyor.

facebook-paylas
Tarih: 18-12-2023 19:43

DENİZCİLER ROTAYI YENİKAPI'YA ÇEVİRDİ

Deniz tutkunları, hız ve konforu bir arada sunan tekne ve yatlardan yelkenlilere, jet skilerden her türlü deniz malzemelerine kadar aradıkları her şeyi Yenikapı Boat Show Fuarı’nda bulacak. Bu yılın, karada yapılan en büyük fuarı olarak tasarlanan Yenikapı Boat Show, fuarcılık sektörünün en prestijli şirketi Artı Fuarcılık tarafından organize edilecek.

Artı Fuarcılık tarafından, bu yılın karada yapılan en büyük fuarı olarak hayata geçirilen Yenikapı Boat Show, 16 – 24 Aralık tarihleri arasında, Avrasya Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek. Deniz severlerin tüm ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde tasarlanan Yenikapı Boat Show, açık ve kapalı toplam 50 bin metrekarelik alanda hayata geçirilecek. Fuarda, her bütçeye uygun teknelerin yanında botlar, jet skiler, yelkenlilerin yanı sıra denizcilik sektörüne dair her şey tek çatı altında sergilenecek.

Yat ve tekne endüstrisinin en prestijli organizasyonu olma hedefi ile yola çıkan Yenikapı Boat Show – Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı, katılımcı firmaları için eşsiz ticari fırsatlar sunacak. Denizcilik sektöründeki tüm yenilikleri, gelişmeleri ve fırsatları sektör profesyonelleri ile buluşturacak olan fuarın katılımcıları, lider yerli firmaların yanı sıra dünyanın en önemli markalarından oluşacak.

30 yıllık tecrübe ile hayata geçecek

Dünya denizcilik sektörü için 30 yıldır fuarlar düzenleyerek yerli ve yabancı markaların global ticaretine çok büyük katkılar sağlayan Murat Arslan organizatörlüğünde hayata geçirilecek olan fuar, 2023 yılının karada düzenlenen en büyük fuarı olarak deniz severlerle buluşacak. Arslan, Boat Show alanında Türkiye’nin en donanımlı satış ve pazarlama ekibini kurarak sektöre uzun yıllar katkı sağlamaya devam edecek.

Tekneler Türkiye’de ilk kez görücüye çıkarılacak

Teknoloji, tasarım ve konforu bir arada sunan Yenikapı Boat Show milyon dolarlık yatların lansmanlarına da ev sahipliği yapacak. Yenikapı Boat Show’u, Fransa, İngiltere, Yunanistan, İspanya, Libya, Rusya, Almanya, Tunus, Bulgaristan, Polonya’nın da aralarında bulunduğu ülkelerden deniz tutkunları ziyaret edecek.

Gösteriler, workshoplar ve eğitimlerle dolu bir Boat Show

Yenikapı Boat Show Fuarı, bu yıl birbirinden renkli etkinlikleri ile ziyaretçilerine dopdolu bir içerik sunacak. Fuar, gönlünü denizlere adamış çok sayıda ünlü simaya da ev sahipliği yapacak. Fuarın en önemli etkinliklerini ise deniz sohbetleri oluşturacak. Türkiye’de 7’den 70’e her kesime denizcilik kültürünü yayma hedefini misyon edinen fuarda, çocuklara yönelik de pek çok etkinlik düzenlenecek.




Bu haber 124 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI